Meesterwerken by Serbo

Wij staan voor u klaar

Serbo® is de specialist voor tuinkamers, overkappingen, lichtstraten en zonwering. In onze showroom in Almelo vind je een prachtig overzicht van onze collectie. Maak snel een afspraak via onderstaande knop of loop binnen voor een kopje koffie en een vrijblijvend advies.

ONZE PRODUCTEN

Inspiratie

tuinkamers VAN SERBO®

Tuinkamers zijn een echt verlengstuk van je woning. Daarin zit je binnen en buiten tegelijk, met een tuinkamer maak je de seizoenen veel bewuster mee.

Ritzscreens® op zonne-energie

Ritzscreens® op zonne-energie winnen enorm aan populariteit. Je hebt namelijk helemaal geen stroompunt meer nodig. Dus geen hak- en breekwerk. Ook ideaal bij een tuinkamer of veranda in de tuin

Verano Ritzscreens V550

Onze merken

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden. Wij zijn trotse dealer van een aantal topmerken. Onze zonweringen, screens, overkappingen en tuinkamers zijn van het Nederlandse merk Verano. www.verano.nl De binnendeuren, schuifpuien, vouwwanden en ook de Serbo lichtstraten worden geproduceerd door Mondana. www.mondana.nl Mondana is een dynamisch productie­ en assemblagebedrijf gevestigd in Veghel. Met 35 jaar productie ervaring staat Mondana garant voor optimale kwaliteit.

Wat anderen zeggen…

loopt weer als een zonnetje!

Serbo® heeft ons goed en snel uit de problemen geholpen: onze schuifpui van 23 jaar oud loopt weer als een zonnetje!

prachtige ZWARTE BINNENDEUR

Onze zwarte binnendeur is naar onze volledige tevredenheid geplaatst. De oude deur en het metalen kozijn zijn direct verwijderd en afgevoerd. De service kon niet beter!

SERBO® voldoet weer

Gelukkig voldoet Serbo® weer aan waar ze altijd voor stonden, het leveren van een topproduct. Bij ons is inmiddels een defecte motor van het dakraam perfect vervangen!

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst