De ontelbare voordelen van een schuifpui....

Of je nou toe bent aan wat verandering, je druk bezig bent met verbouwen of je een pui moet kiezen voor een nieuwbouwproject: een schuifpui is voor iedereen een goed alternatief. Een schuifpui biedt vele voordelen, van de verbinding met de tuin tot aan de enorme lichtinval.  


Lichtinval

Onze producten spreken grotendeels voor zich: het zijn één voor één creaties vol licht en ruimte. Dat neemt niet weg dat ruimte creëren Hoe meer daglicht in huis, hoe beter. Wanneer je een keuze maakt voor een pui, zal dit de voornaamste reden zijn om te kiezen voor een schuifpui. Een schuifpui is een kruising tussen een schuifdeur en een grote raampartij richting de tuin. Doordat het grootste deel uit glas bestaat, zorgt het voor enorm veel licht van buitenaf. Hierdoor geniet jij van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van een natuurlijk belichte kamer.   


tuin

Een schuifpui zorgt voor een schitterend blikveld op jouw tuin. Met meer zicht en vooral meer toegang tot de tuin versterkt je de verbinding tussen jouw huis en jouw tuin enorm. Op deze manier creëer je niet alleen een optisch grotere ruimte, de ruimte wordt ook praktischer.  

Bij de klassieke schuifpui schuift het schuivende pui-deel evenwijdig aan het vaste deel. Zo ontstaat een ruime doorgang naar buiten die ongeveer de helft van de totale pui beslaat. Dit zorgt voor een enorme doorloop van binnen naar buiten. Zo geniet je sneller en gemakkelijker van je terras. Tot slot hoef je met de inrichting van zowel je kamer als terras geen rekening meer te houden met openslaande deuren. 


isolatie en meerwaarde

Duurzaamheid en isolatie worden steeds belangrijke aspecten in een woning. Ook in dit opzicht komt de schuifpui goed voor de dag. Verouderde kozijnen zijn vaak een doorn in het oog, terwijl een schuifpui al snel een moderne en luxueuze uitstraling geeft.  Schuifpuien van aluminium zijn duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast kun je op dagen met lekker weer zorgen voor ventilatie in je woning. Een schuifpui kan hierbij enorm helpen met jouw energierekening, waardoor een eventuele investering terug te verdienen is. Naast al deze voordelen kan je met een schuifpui dan ook gemakkelijk een meerwaarde voor je woning creëren.  


maatwerk

Schuifpuien zijn bij uitstek producten die op maat gemaakt dienen te worden. Zo zorg je namelijk voor een naadloze aansluiting in je woning en creëer je soepel lopende systemen. Ook voor de optimale isolerende prestaties is het belangrijk dat een schuifpui zorgvuldig wordt opgemeten.   


MEER WETEN?

In onze showroom in Almelo maak je kennis met verschillende typen schuifpuien. We adviseren je daarnaast graag over afmetingen, kleurstellingen en meer. Zien we je snel? Maak hier een afspraak, kom langs in onze showroom en wij laten jou zien wat er mogelijk is!