Hoe creëer je meer ruimte in huis?

Een ruimtelijke woning: wie wil het niet? Dit effect kan worden bereikt door letterlijk meer ruimte toe te voegen aan je woning, maar het is ook mogelijk om puur optisch meer ruimte te creëren. 

meer weten

Onze producten spreken grotendeels voor zich: het zijn één voor één creaties vol licht en ruimte. Dat neemt niet weg dat ruimte creëren op verschillende manieren mogelijk is. Als je liever niet letterlijk meer ruimte wil creëren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtstraat in het plafond. Maar er is meer! 

Terrasoverkappingen


Een tuin is zoveel meer dan alleen stuk grond bij je huis. Buiten maakt deel uit van je interieur en geeft heel veel extra woonplezier, mits je kiest voor de juiste oplossingen. Terrasoverkappingen beschermen tegen de invloeden van zon, regen en wind. Je krijgt er aardig wat extra vierkante meter woonoppervlak bij, zo wordt buiten zitten eerder regel dan uitzondering. De extra leefruimte die gecreëerd wordt zorgt bovendien voor een stijging van de waarde van jouw woning.

serres


Het is voor de hand liggend: hoe groter het glasoppervlak tussen het huis en de tuin, hoe groter de verbinding tussen beiden. Serres zijn écht onderdeel van het huis, dat betekent dus dat een serre aan de hoogste isolatie-eisen moet voldoen. Een serre is een volwaardige woonruimte, een overgang naar buiten waar je blijft genieten van het comfort van binnen. Deze oplossing zorgt voor een fantastisch uitzicht en een zee van daglicht.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze terrasoverkappingen? Maak hier een afspraak, kom langs in onze showroom en wij laten jou zien wat er mogelijk is!