Ik wil de perfecte omlijsting....

nét dat beetje extra

Natuurlijk licht vormt het basisingrediënt voor een gezellig huis. Licht brengt de mooiste kunstwerken tot leven, wisten de oude meesters al. Wie net als hen op zoek is naar nét dat beetje extra, vindt de oplossing in onze aluminium kozijnen. Als raamtoepassing, of om binnenshuis te installeren. Wij bieden je kwaliteit en degelijkheid in verschillende vormen, soorten en maten. Een meesterwerk als het ware, klaar om de tand des tijds te doorstaan.

SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

LICHTSTRATEN

Een goede lichtstraat vormt de perfecte omlijsting om van een prachtige lucht te genieten. Kies voor een pakkend lijnenspel dat met de architectuur van jouw woning integreert. Een meesterlijke uitkomst die ruimtes optisch groter laten lijken dankzij een stijlvolle lichtval. Groot of klein, rechthoekig of rondlopend, smal of breed: met onze lichtstraten alles is mogelijk.

BINNENDEUREN

Serbo biedt je een uitgebreide collectie aan strakke en trendy aluminium binnenoplossingen. Stijlvolle oplossingen die binnenruimtes doen vergroten en zorgen voor meer licht waar jij wil. Aluminium is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zo licht als een veertje. Kies uit enkele of dubbele binnendeuren, of ga voor een taatsdeur met of zonder boven- of zijlichten en laat je masterpiece shinen.

Bezoek onze showroom

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallery. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.