Ik wil een aparte ruimte....

Orienteer, kies en geniet op jouw manier

Een aparte tuinkamer, om te gebruiken voor een hobby of om je af en toe ongestoord in terug te trekken. Serbo biedt ze verschillende soorten en formaten. Welk tuinkamer ook het best bij je past, het is jouw persoonlijke omlijsting van niet alleen een heerlijke setting, maar ook van je eigen moment. Speel met licht zoals schilders dat doen. Orienteer, kies en geniet op jouw manier.

SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

TUINKAMERS

Zie jij jezelf al zitten in een heerlijke open tuinkamer? Met glas aan alle kanten, als een grootse omlijsting naar je eigen uitzicht. Voor je hobby, of om je af en toe ongestoord in terug te trekken. Serbo heeft de meest uiteenlopende voorstellen voor je paraat. Oriënteer, kies en geniet op jouw manier.

serbo actie overkapping

TERRASOVERKAPPINGEN

Terrasoverkappingen beschermen tegen de invloeden van zon, regen en wind en geven je er heel wat vierkante meters aan woonoppervlak bij. Met de juiste omlijsting lijkt het alsof deel uitmaakt van je eigen schilderij. Ook mooi: een terrasoverkapping zorgt direct voor een waardestijging van je woning.

Bezoek onze showroom

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallerij. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.