Ik wil meer beschutting....

ZET WEER EN WIND NAAR JE HAND

Van je tuin wil je natuurlijk optimaal genieten. Met de juiste aanpassingen zet je weer en wind naar je hand en vergroot je om eenvoudige wijze je leefoppervlak. Bekijk welke oplossingen wij voor je in petto hebben.

SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

TUINKAMERS

Tuinkamers zijn door zij- en voorwanden afgeschermde terrasoverkappingen. Daarin zit je binnen en buiten tegelijk, in een fraaie omlijsting die bij je past. Laat je inspireren door een open structuur die het beste uit twee werelden omvat, zonder dat er een uitgebreide verbouwing nodig om je huis ‘open’ te zetten. Bij Serbo is elke tuinkamer een plaatje die je bijzonder zal bevallen.

Aluminium_terrasoverkappingen

TERRASOVERKAPPINGEN

Terrasoverkappingen beschermen tegen de invloeden van zon, regen en wind en geven je er heel wat vierkante meters aan woonoppervlak bij. Met hun strakke omlijsting laten ook terrasoverkappingen een meesterwerk spreken: ze zorgen dat je deel uitmaakt van je eigen schilderij. Ook mooi: een terrasoverkapping zorgt direct voor een waardestijging van je woning.

Bezoek onze showroom

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallerij. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.