Ik wil meer woonoppervlak....

Op slag meer plek

Wil je meer bewegingsruimte, of binnenshuis het gevoel laten ontstaan alsof je buiten zit? Wij geven je groot gelijk. Als buiten een prachtig schilderij is, dan helpen wij je met het opstellen van perfecte omlijsting. Met de juiste aanpassingen en oplossingen voldoen wij in je ruimtelijke behoefte. Zo creëer je op slag meer plek en geniet je nog meer van je eigen huis.

SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

TUINKAMERS

Zie jij jezelf al zitten in een heerlijke open tuinkamer? Met glas aan alle kanten, als een grootse omlijsting naar je eigen uitzicht. Voor je hobby, of om je af en toe ongestoord in terug te trekken. Serbo heeft de meest uiteenlopende voorstellen voor je paraat. Oriënteer, kies en geniet op jouw manier.

TERRASOVERKAPPINGEN

Terrasoverkappingen beschermen tegen de invloeden van zon, regen en wind en geven je er heel wat vierkante meters aan woonoppervlak bij. Met hun strakke omlijsting laten ook terrasoverkappingen een meesterwerk spreken: ze zorgen dat je deel uitmaakt van je eigen schilderij. Ook mooi: een terrasoverkapping zorgt direct voor een waardestijging van je woning.

serbo actie overkapping

Bezoek onze showroom

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallerij. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.