Ik wil meer licht in huis....

zonnige dagen

Meer licht in huis geeft een woning energie en maakt het leefbaarder. Licht is gezond, stemt positief en laat ruimtes groter lijken. Met een aanbouw of inbouw heeft Serbo precies de oplossing voor je vraag om meer licht in huis. Oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar tevens als een schitterend kader zorgen voor een perfecte omlijsting van je uitzichten.

SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

LICHTSTRATEN

Kies voor een pakkend lijnenspel dat met de architectuur van jouw woning integreert. Een goede lichtstraat vormt de perfecte omlijsting om van een prachtige lucht te genieten. Een meesterlijke uitkomst die ruimtes optisch groter laten lijken dankzij een stijlvolle lichtval. Groot of klein, rechthoekig of rondlopend, smal of breed: met onze lichtstraten alles is mogelijk.

KOZIJNEN

Natuurlijk licht vormt het basisingrediënt voor een gezellig huis. Licht brengt de mooiste kunstwerken tot leven, wisten de oude meesters al. Wie net als hen op zoek is naar nét dat beetje extra, vindt de oplossing in onze aluminium kozijnen. Als raamtoepassing, of om binnenshuis te installeren. Wij bieden je kwaliteit en degelijkheid in verschillende vormen, soorten en maten. Een meesterwerk als het ware, klaar om de tand des tijds te doorstaan

Bezoek onze showroom

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallerij. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.