Over ons

Serbo geeft onderscheid aan huiselijke ambiance. Licht en ruimte dragen onvoorwaardelijk bij aan woongenot. Serbo biedt jou als consument meer dan enkel een aanbouw of een bepaalde constructie. We voelen ons betrokken bij het gehele traject. We inspireren, participeren en realiseren. We helpen je van begin tot eind, zorgen voor een rotsvast product, creëren een persoonlijke beleving en bieden je onontbeerlijke service. Kortom, wij zijn graag jou totaalpartner in licht en ruimte.


SERBO – MASTER YOUR IMAGINATION

Het mooiste kader voor je blikveld

Er zijn in de geschiedenis talloze voorbeelden die Nederland wereldwijd op de kaart zetten. Zoals de Hollandse Meesters, die op verbluffende wijze de fraaie Hollandse (wolken)luchten wisten te vereeuwigen. Meesterwerken met een sprekende omlijsting bovendien. 

Onze producten doen feitelijk hetzelfde. Ze halen buiten naar binnen door statische, strakke of verbeeldende lijsten, elk met hun eigen canvas. Voorbeelden vol krachtige esthetiek, om je in te verplaatsen en op eigen manier te beleven. Ze omlijsten schitterende luchten, met Serbo als de nieuwe Hollandse meester. 

Bezoek onze gallery

Onze showroom noemen wij ook wel onze gallery. Hier vind je de creaties rechtstreeks uit ons atelier, die helpen om van je huis en uitzichten een meesterwerk te maken. Kom langs en bekijk vrijblijvend de mooiste kaders voor jouw blikveld.