KOLIZ


Vlak aluminium kozijn

Koliz is de klassieker onder de aluminium kozijnen. Nog altijd even strak als bij zijn introductie. We zeggen dan ook kiezen voor Koliz is kiezen voor strak en simpel. Indien gewenst heeft het aluminium kozijn de mogelijkheid om extra isolatie als optie mee te nemen door de vier isolatieniveaus. Opwaarderen, geniet er nu én later van. 

Oók gemak onderhoudsvriendelijk

Serbo produceert kozijnen van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert stevige en onderhoudsvrije kozijnen waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten. Verder zijn aluminium kozijnen goed isolerend en geven een prachtig eindresultaat. 

Op de koffie bij ons

Stel samen met onze adviseur jouw aluminium kozijnen volledig naar eigen smaak en budget samen. Aan de hand van een offerte brengt onze adviseur alle opties met jou door. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Welk type aluminium kozijn past bij mij?

Keuzestress? Nergens voor nodig! Kom gerust eens langs voor een adviesgesprek of laat ons een offerte opstellen. Daarna spreken we deze gezamenlijk rustig door en plannen we de montage in.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst