ALUMINIUM KOZIJN SLYNE

Vlak aluminium kozijnprofiel 

Aluminium kozijnen zijn een duurzame en aangeven investering. Het plaatsen van aluminium kozijn zorgt voor een flinke waardestijging van jouw woning. Wij stellen graag Slyne aan je voor. Rank en slank, een uitstraling die perfect past bij alle type woningen of aanbouw. Draagt flink bij aan een prettige woonomgeving. 

Gemak, genot en gerustheid

Serbo produceert kozijnen van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert onderhoudsvrije kozijnen waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten. Verder zijn aluminium kozijnen goed isolerend en geven een prachtig eindresultaat. 

Serbo maakt jouw wensen waar.

Benieuwd welk kozijn het beste bij jouw huis past? Maak wat foto’s van jouw huis en kom langs bij onze nieuwe showroom in Almelo. Onze adviseurs begeleiden je graag bij het maken van de beste keuzes. Zodat de aluminium kozijnen volledig naar jouw smaak zijn. Dat woont wel zo lekker. Maak een afspraak met een adviseur en geniet nog meer van jouw (t)huis.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst