FARZO

Vlak aluminium kozijn 

Iedere woning heeft haar eigen karakter. Mondana Farzo is een slank aluminium kozijnprofiel. Een uitstraling die perfect past bij moderne woningen. Bovendien zorgt Farzo voor een optimale lichtinval. 

Oók gemak in onderhoudsvriendelijk

Serbo produceert kozijnen van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert onderhoudsvrije kozijnen waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten. Verder zijn aluminium kozijnen goed isolerend en geven een prachtig eindresultaat. 

Volledig afgestemd op jouw wensen

Er is voldoende keuze bij Serbo, maar tegelijkertijd ook heel behapbaar. Onze adviseurs begeleiden je graag bij het maken van de beste keuzes. Zodat de aluminium kozijnen volledig naar jouw smaak zijn. Dat woont wel zo lekker. Maak een afspraak met een adviseur en geniet nog meer van jouw (t)huis.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst