SERBO LESSENAARSDAK LTG-10

Kiezen voor daglicht

Ben jij aan het overwegen om meer daglicht in huis te laten vallen? Dat los je op met onze Lessenaarsdak tegen gevel. Je plaatst deze lichtstraat tegen een bestaande buitenmuur en krijgt meer daglicht in je woning dan je ooit hebt gehad. Het lessenaarsdak bestaat uit aparte glasvelden met tussenstijlen, voor de buitenkleur heb je keuze uit … of … Liever een andere kleur of afmeting? Maak eens een afspraak. 

Een hemels uitzicht

Natuurlijk daglicht en frisse lucht zijn twee van de belangrijkste factoren voor een comfortabel binnenklimaat. De Serbo aluminium lichtstraat laten meer licht en frisse lucht toe in huis. Extra opties zoals een automatisch dakvenster kunnen toegevoegd worden. Een Lessenaarsdak kan naadloos in het huidig ontwerp van jouw huis worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp. Zet je schrap voor een hemels uitzicht.

Onderhoudsvrij aluminium 

Serbo produceert lichtstraten van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert een onderhoudsvrij lichtstraat waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten. 

Bezoek onze showroom

Door de vele opties het lessenaarsdak helemaal naar wens samen te stellen. Bovendien zijn onze aluminium lichtstraten in alle afmetingen te bestellen. Groot of klein. Over de volle breedte van de aanbouw of juist smaller. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw lichtstraat. 

Kim Scholten Adviseur Binnendienst

ELKE BEHOEFTE INZICHTELIJK MAKEN

Oriënterende gesprekken maken elke behoefte inzichtelijker. Door daarmee gericht en praktisch een klantwens in te vullen, komen we tot het beste uitvoerbare voorstel.

KIM SCHOLTEN
Adviseur binnendienst