VERANO AREZZO

Geniet van buiten zijn

Je nieuwe favoriete relaxplek is binnen handbereik. Want de Verano Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een stille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design.

Stel je droom eenvoudig samen

De Verano Arezzo is in alle standaard RAL-kleuren beschikbaar. Je kunt er ook voor kiezen om de overkapping af te dichten door glaswanden of Ritzscreens voor nog meer leefruimte. Kies voor LED-verlichting voor langere dagen. De breedte is overigens zelf te bepalen, de uitval is maximaal 6 meter. 

Kom je er niet helemaal uit?

Door de vele opties is het aluminium lamellendak bij Serbo helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw toekomstige buitenverblijf. Kom de Verano Arezzo V870 bewonderen in onze showroom in Almelo. 

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst