Verano Iseo

KWALITATIEF UITSTEKEND

De terrasoverkapping Verano Iseo is enorm geschikt model wanneer je met een lager budget op zoek bent naar een kwalitatief uitstekend type. De dakplaten van polycarbonaat zijn stevig en hebben een hoge slagvastheid zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw overkapping.

erg professioneel

Begin dit jaar door Serbo een Como laten plaatsen. Bevalt prima, veel licht onder de kap en lekker buiten zitten, ook als het regent. Plaatsing ging vlot en oogde erg professioneel. Aanrader. 

perfecte buiten-living

We zochten naar een strakke manier voor een buiten-living. Hier vonden we precies wat we zochten. Fijnste was dat het allemaal perfect aan ons huis werd gebouwd en nu een doorlopend geheel vormt.

Precies wat we zochten

Voor ons nieuwe huis wilden we graag op een strakke manier iets tegen de zon. Ritzscreens zitten strak tegen het kozijn en er was veel keuze in kleur. Precies wat we zochten. 

Het het jaar door genieten van buiten

Door de goede isolatie kun je het hele jaar genieten van extra binnenruimte aan je huis. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Het aluminium waar de terrasoverkapping van wordt gemaakt is lichtgewicht en recyclebaar. Goed voor het milieu dus. Dankzij de vele extra mogelijkheden, zoals verlichting kun je optimaal genieten van je Verano Iseo terrasoverkapping. Een verlengstuk van je woning, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

Waar houten overkappingen veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, geniet je met aluminium van maximale lichtinval en leefruimte. En omdat aluminium recyclebaar is, is het nog beter voor het milieu ook. Praktisch, duurzaam en oogstrelend. Want de uitstraling is minstens zo belangrijk als de constructie.

Verano Iseo Terrasoverkapping

Bij Serbo begrijpen we dat elk huis om een specifieke overkapping vraagt. Onze aluminium terrasoverkappingen zijn daarom volledig af te stemmen op jouw wensen. Je kiest zelf de stijl en de kleur. Zo creëer je een mooi geheel. Met het type dak bepaal je de lichtinval, waar je optioneel led-verlichting aan kunt toevoegen. Maak er jouw eigen plek van, helemaal op maat.

Showroom Serbo

ONZE SHOWROOM

Wil je meer weten over de Verano Iseo of wil je ‘m komen bekijken in onze showroom? Kom bij ons langs en laat je adviseren door een van onze adviseurs!

Hospitaalweg 8, 7607 TW Almelo

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst