Verano OSLO

Kies voor Bovendakzonwering

Dus jij bent op zoek naar meer informatie over zonwering voor je overkapping? Deze oplossing wordt over het algemeen veranda zonwering genoemd. Serbo heeft meerdere opties voor je in petto, maar de veranda zonwering Oslo typeert zich als zonwering aan de bovenzijde van jouw overkapping. Het ziet er mooi afgewerkt uit en zorgt voor een aantal praktische voordelen. Met een terrasoverkapping mét zonwering kun je lichtinval bepalen, maar wordt ook warmte geweerd voordat het je terrasoverkapping bereikt. Verano Oslo kan een enorme breedte overspannen en is daarom geschikt voor bijna iedere terrasoverkapping.

Zo werkt een VERANO OSLO

Het zonwerende doek van een Verano Oslo zorgt ervoor dat UV-straling wordt geweerd en de temperatuur onder jouw overkapping of in je serre niet oploopt. Er zijn verschillende soorten verandazonwering, zo kun je kiezen voor een variant die bovenop of onder jouw terrasoverkapping wordt gemonteerd. Geen terrasoverkapping? Sommige typen verandazonwering kunnen optioneel uitgevoerd worden op staanders.

ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Bovendakzonwering maakt gebruik van een elektrische aandrijving en kan bediend worden via de bijgeleverde schakelaar of optionele afstandsbediening. Dat is comfortabel! Verder is onze bovendakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en wordt op maat gemaakt. Een zonwering vinden die aansluit bij jouw wensen was nog nooit zo makkelijk. De verschillen zijn zo subtiel. Wij nodigen je daarom uit om deze modellen in de showroom van Serbo te komen bekijken.

Verandazonwering op maat

Verandazonwering van Verano wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren en uitvoering en maak je de zonwering volledig naar wens.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst