VERANO RITZSCREENS V550

Meer privacy met ritzscreens

Wil jij thuis ongestoord genieten en je rust pakken wanneer jij dat nodig hebt? Met ritzscreens creëer je meer privacy in jouw woning. Met een zonwerende doek houdt je tevens warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Een ritzscreen is ook een welkome toevoeging aan een terrasoverkapping. Serbo kiest heel bewust voor Verano Ritzscreen V550. Lees gerust verder waarom.

Voor kleine en grote ramen

Het Verano Ritzscreen V550 is er voor jouw kleine en grote ramen, het kan namelijk worden uitgevoerd in een XS, S, M en L variant. Aan de hand van daarvoor bestemde afstandssteunen kun je optioneel ruimte creëren tussen de gevel en het screen.

Doekcollectie

Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgegeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-beschermingen bieden. Onze doeken hebben een vlamvertragende werking en zijn te verkrijgen in metro-. basic- en vitro kleuren.

Volledig afgestemd op jouw wensen

Verano Ritzscreen V550 worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw ritzscreen.

Persoonlijk advies

Kom snel te weten wat het kost om ritzscreens te plaatsen. Of laat je adviseren met een oplossing op maat.

Kim Scholten Adviseur Binnendienst

ELKE BEHOEFTE INZICHTELIJK MAKEN

Oriënterende gesprekken maken elke behoefte inzichtelijker. Door daarmee gericht en praktisch een klantwens in te vullen, komen we tot het beste uitvoerbare voorstel.

Kim Scholten
Adviseur binnendienst