Verano Tallinn

DEZE baleinzonwering mag gezien worden

Dus jij bent op zoek naar meer informatie over zonwering voor je overkapping? Deze oplossing wordt over het algemeen veranda zonwering genoemd. Serbo heeft meerdere opties voor je in petto, maar de veranda zonwering Verano Tallinn typeert zich als zonwering aan de onderzijde van jouw overkapping. Het ziet er mooi afgewerkt door het gebruik van baleinzonwering en heeft een aantal praktische voordelen. Met een terrasoverkapping mét zonwering kun je lichtinval bepalen, maar wordt ook warmte geweerd voordat het je terrasoverkapping bereikt.

Doelgerichte oplossing

De Verano Tallinn V650 baleinzonwering is geschikt voor de Verano Iseo, Ledro, Como, Purbeck en Riva terrasoverkappingen. De verandazonwering is te verkrijgen tot een breedte van maximaal 4 meter en een uitval van 5 meter. De Verano Tallinn is uitsluitend handmatig te bedienen middels een koord (wit of zwart) en bijbehorende koordkikker. Naast tal van doekkleuren heb je de keuze uit drie standaard systeemkleuren.

De Verano Tallinn V650 is te bewonderen in onze showroom in Almelo.

Persoonlijk advies

Kom snel te weten wat het kost om veranda zonwering te plaatsen. Of laat je adviseren met een oplossing op maat.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst