Verano Tumba

Kiezen voor prijswinnende zonwering

Ben je op zoek naar bescherming tegen zowel zon als regen? De aluminium pergola zonwering Verano Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of aan de gevel incl. palen. Deze pergola zonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tech polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

Aluminium pergola zonwering

De aluminium staanders van de Verano Tumba pergola zonwering zijn voorzien van een afwateringsmanagement waarbij het water door de palen stroomt. De afvoer van regen tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van acht graden wordt gegarandeerd. Door de beperking van de dakhelling tot acht graden is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren in elke gewenste uitval van de veranda- en aluminium pergola zonwering.

Tumba Pergola zonwering op maat

Pergola zonwering op maat Een pergola zonwering van Verano wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de pergola zonwering volledig naar jouw wens. 

Plan een afspraak voor persoonlijk advies

Door de verschillende opties is de pergola zonwering bij Serbo helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw toekomstige pergola zonwering. 

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst