SERBO VLAKDAK VD6

Kiezen voor daglicht

Ga je (ver)bouwen en valt er door je aanbouw te weinig daglicht binnen? Met een vlakdak van Serbo laat je jouw huis tot leven komen. Een Serbo lichtstraat is de oplossing voor alle ruimtes met een plat dak waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval. Het grote voordeel is dat iedere aanbouw kan worden voorzien van een Serbo Vlakdak VD6. Deze aluminium lichtstraat is ideaal als oplossing voor een hellend dak.

Onderhoudsvrij aluminium 

Serbo produceert lichtstraten van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert een onderhoudsvrij lichtstraat waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten.

een hemels uitzicht MET EEN VLAKDAK

Natuurlijk daglicht en frisse lucht zijn twee van de belangrijkste factoren voor een comfortabel binnenklimaat. De Serbo aluminium lichtstraat laten meer licht en frisse lucht toe in huis. Extra opties zoals een automatisch dakvenster kan worden toegevoegd. Een Serbo Vlakdak kunnen naadloos in het huidige ontwerp van jouw huis worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp. Zet je schrap voor een hemels uitzicht.

Kom je er niet helemaal uit?

Door de vele opties is de aluminium lichtstraat van Serbo helemaal naar wens samen te stellen. Bovendien zijn onze lichtstraten in alle afmetingen te bestellen. Groot of klein. Over de volle breedte van de aanbouw of smaller. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw toekomstige lichtstraat. 

Kim Scholten Adviseur Binnendienst

ELKE BEHOEFTE INZICHTELIJK MAKEN

Oriënterende gesprekken maken elke behoefte inzichtelijker. Door daarmee gericht en praktisch een klantwens in te vullen, komen we tot het beste uitvoerbare voorstel.

KIM SCHOLTEN
Adviseur binnendienst