SERBO ZADELDAK ZDR-10

IK KIES voor daglicht met een Zadeldak

Met een lichtstraat zadeldak laat je jouw huis tot leven komen. Een Serbo lichtstraat is de oplossing voor alle ruimtes met een plat dak waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval. Het grote voordeel is dat iedere aanbouw kan worden voorzien van een Serbo Zadeldak ZDR-10. De Serbo zadeldak lichtstraat is ideaal als oplossing voor een hellend dak van 10 graden.

Onderhoudsvrij aluminium 

Serbo produceert lichtstraten van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert een onderhoudsvrij lichtstraat waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten.

Een hemels uitzicht

Natuurlijk daglicht en frisse lucht zijn twee van de belangrijkste factoren voor een comfortabel binnenklimaat. Het Serbo Zadeldak ZDR-10 laat meer licht en frisse lucht toe in huis. Extra opties zoals een automatisch dakvenster kunnen toegevoegd worden. Een zadeldak kan naadloos in het huidige ontwerp van jouw huis worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp. Zet je schrap voor een hemels uitzicht.

Onderhoudsvrij aluminium 

Het is tijd om je zadeldak helemaal naar wens samen te stellen. Door de vele opties is het Serbo zadeldak helemaal naar wens samen te stellen. Bovendien zijn onze aluminium lichtstraten in alle afmetingen te bestellen. Groot of klein. Over de volle breedte van de aanbouw of juist smaller. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw lichtstraat. 

Welk type lichtstraat past bij mij?

Een lichtstraat is de oplossing voor alle ruimtes waar sprake is van weinig of geen natuurlijk lichtinval.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst