SERBO ZADELDAK ZDW-30

IK KIES VOOR DAGLICHT VAN BOVEN

Met een lichtstraat zadeldak laat je jouw huis tot leven komen. Een Serbo lichtstraat is de oplossing voor alle ruimtes met een plat dak waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval. Het grote voordeel is dat iedere aanbouw kan worden voorzien van een Serbo Zadeldak ZDW-30. De Serbo zadeldak lichtstraat is ideaal als oplossing voor een hellend dak van 30 graden.

Een hemels uitzicht

Natuurlijk daglicht en frisse lucht zijn twee van de belangrijkste factoren voor een comfortabel binnenklimaat. De Serbo Zadeldak ZDW-30 laat meer licht en frisse lucht toe in huis. Smalle profielen zorgen ervoor dat er meer natuurlijk licht binnenvalt, omdat het kozijn kleiner is. Het gebogen oppervlak minimaliseert het schaduweffect. Extra opties zoals een automatisch dakvenster kunnen toegevoegd worden. 

Onderhoudsvrij aluminium 

Serbo produceert lichtstraten van aluminium in plaats van hout waardoor schilderen tussen de drie en vijf jaar zoals bij hout niet meer nodig is. Het aluminium wordt op kleur gebracht volgens het internationaal keurmerk Qualicoat. Dit garandeert een onderhoudsvrij lichtstraat waarvan je gegarandeerd tientallen jaren kunt genieten. 

Volledig afgestemd op jouw wensen

Door de vele opties is het Serbo zadeldak helemaal naar wens samen te stellen. Bovendien zijn onze aluminium lichtstraten in alle afmetingen te bestellen. Groot of klein. Over de volle breedte van de aanbouw of juist smaller. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor jouw lichtstraat. 

Een uitbouw met ene plat dak maar ook licht van boven?

Laat je licht dan eens schijnen over het zadeldak van Serbo. De oplossing sluit altijd mooi aan op de architectuur van jouw woning.

De wens voor meer licht en ruimte spreekt voor iedereen

Als adviseur ben ik per aanvraag betrokken vanaf de klantwens tot de uiteindelijke realisatie. Omdat elke situatie anders is, kom ik graag met een gericht advies over de vloer.

Gijs Immink
Adviseur buitendienst