Service

Alle antwoorden op de meest gestelde vragen

Serbo biedt voor elke licht- en ruimtevraag een antwoord. Met stijlvolle creaties en meesterlijke toepassingen voor elk huis denken wij graag met je mee. Natuurlijk wil je daar zoveel mogelijk over weten. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op deze pagina. Staat jouw vraag en antwoord er niet bij? Dan zitten onze specialisten voor je klaar om je te helpen.


SERBO, MASTER YOUR IMAGINATION

Waar kan ik de producten bekijken?

Veel van onze producten zijn, naast online, natuurlijk ook te bekijken in onze showroom in Almelo. Maak direct een afspraak via  dit formulier en wij helpen je graag met een persoonlijk advies.

Waar vind ik de prijzen van producten? 


De prijzen van onze producten vind je in onze showroom. Dit doen wij in verband met eventuele meet-, montage- of voorrijkosten. Wil je snel online een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan hier. Wij maken deze graag voor je op en sturen ‘m toe. 

Wat zijn de levertijden van producten?

Levertijden zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het gekozen product en de planning van onze meet- en montageservice. Zodra je bij ons bestelt, laten wij je snel weten wanneer jij jouw product(en) kunt verwachten. 

Waar kan ik terecht voor service of een reparatie?

Wij helpen je natuurlijk graag met een service of reparatie, zodat jij zo snel mogelijk weer van je product(en) kunt genieten. Laat ons weten wat er aan de hand is en wij nemen spoedig contact met je op om het adequaat op te lossen. 

Hoe lang heb ik garantie op mijn product(en)?

Onze producten zijn natuurlijk gedekt door garantie. Onderstaand vind je een overzicht van alle garantietermijnen. Voor nazorg en nadere bepalingen met betrekking tot de garantie vragen wij je contact met ons op te nemen.

  • Aluminium constructies: 10 jaar garantie
  • Bewerkingen: 10 jaar garantie
  • Moffelwerk: 25 jaar garantie
  • Beglazing: 10 jaar garantie
  • Hang- en sluitwerk: 2 jaar garantie
  • Elektrisch aangedreven componenten: 2 jaar
  • Motoren en verlichting: 2 jaar