Stories

SERBO GEEFT LICHT en RUIMTE

Met voor ieder de juiste manier om meer licht en ruimte te creëren biedt Serbo het meesterwerk waar je naar op zoek zijn. De ervaringen spreken voor zich.

SERBO – MASTER YOUR IMAGINATION

lichtstraten | serres | terrasoverkappingen

Terassoverkappingen

Perfecte omlijsting

Ik koos voor Serbo kozijnen vanwege hun duurzame aspect. Met deze weet ik dat ik er jaren mee vooruit kan. Het mooie was ook dat ik precies de kleur kon kiezen die ik zocht, die perfect matchen bij ons huis.  

Wat een eye-opener

We hadden thuis een donker trappengat. Omdat het een zijmuur betrof, was er volop ruimte voor een geschikt raamsysteem. Daar komt nu volop licht naar binnen: het lijkt ruimer en maakt ons huis  stukken leefbaarder. Dit was een uitstekende keuze!

Meer informatie

Ben jij ook geïnteresseerd in een serre van Serbo?