loopt weer als een zonnetje!

by a. van de streek

Serbo® heeft ons goed en snel uit de problemen geholpen: onze schuifpui van 23 jaar oud loopt weer als een zonnetje!

prachtige ZWARTE BINNENDEUR

by albert

Onze zwarte binnendeur is naar onze volledige tevredenheid geplaatst. De oude deur en het metalen kozijn zijn direct verwijderd en afgevoerd. De service kon niet beter!

SERBO® voldoet weer

by gerard braamhaar

Gelukkig voldoet Serbo® weer aan waar ze altijd voor stonden, het leveren van een topproduct. Bij ons is inmiddels een defecte motor van het dakraam perfect vervangen!

Strakke looks en duurzame karakter

BY HANS BLAAK

We kozen voor de Arezzo vanwege zijn strakke looks en duurzame karakter. Ook was deze in precies de kleur beschikbaar die we in ons hoofd hadden. Het plaatsen gebeurde erg professioneel. 

Een prachtige vaste constructie

BY EEF DE WIT

Een prachtige vaste constructie waarvan de lamellen in het dak open of dicht kunnen. Een constructie vol allure dat past in onze tuin, als extra schaduwplek. 

Een prachtige uitstraling

BY RIEN HARTMAN

Erg handig dat deze van binnenuit elektrisch te bedienen zijn. Het past goed bij het huis en heeft een prachtige uitstraling. Kiezen, kopen en installeren was allemaal vlot geregeld ook. 

Precies wat we zochten

BY TIMO BABEL

Voor ons nieuwe huis wilden we graag op een strakke manier iets tegen de zon. Ritzscreens zitten strak tegen het kozijn en er was veel keuze in kleur. Precies wat we zochten. 

MEER GEMAK

BY CHRISTOF HERMANS

Sinds kort een Oslo zonwering laten monteren. Het staat stevig en strak aan het huis. We hadden eerst een luifel, maar met de nieuwe zonwering hebben we veel meer schaduw en dus veel meer zitplek. 

Een stevige overkapping

BY YURI KROON

Voor ons terras wilden we geen luifel, maar een stevige overkappig tegen zon (en een spatje regen). Nu zitten we op warme dagen daar prettig in de schaduw, heerlijk koel. De wind waait er zo doorheen en maakt het zeer aangenaam. 

Het is prachtig

BY LISANNE EVERS

We zochten naar een manier om de keuken en eettafelgedeelte in ons huis beter in te richten. Uiteindelijke kozen we voor uitbouw en kwamen we bij Serbo uit. De extra ruimte is prachtig en we kunnen weer alle kanten op.