Strakke looks en duurzame karakter

BY HANS BLAAK

We kozen voor de Arezzo vanwege zijn strakke looks en duurzame karakter. Ook was deze in precies de kleur beschikbaar die we in ons hoofd hadden. Het plaatsen gebeurde erg professioneel. 

Een prachtige vaste constructie

BY EEF DE WIT

Een prachtige vaste constructie waarvan de lamellen in het dak open of dicht kunnen. Een constructie vol allure dat past in onze tuin, als extra schaduwplek. 

Een prachtige uitstraling

BY RIEN HARTMAN

Erg handig dat deze van binnenuit elektrisch te bedienen zijn. Het past goed bij het huis en heeft een prachtige uitstraling. Kiezen, kopen en installeren was allemaal vlot geregeld ook. 

Precies wat we zochten

BY TIMO BABEL

Voor ons nieuwe huis wilden we graag op een strakke manier iets tegen de zon. Ritzscreens zitten strak tegen het kozijn en er was veel keuze in kleur. Precies wat we zochten. 

MEER GEMAK

BY CHRISTOF HERMANS

Sinds kort een Oslo zonwering laten monteren. Het staat stevig en strak aan het huis. We hadden eerst een luifel, maar met de nieuwe zonwering hebben we veel meer schaduw en dus veel meer zitplek. 

Een stevige overkapping

BY YURI KROON

Voor ons terras wilden we geen luifel, maar een stevige overkappig tegen zon (en een spatje regen). Nu zitten we op warme dagen daar prettig in de schaduw, heerlijk koel. De wind waait er zo doorheen en maakt het zeer aangenaam. 

Het is prachtig

BY LISANNE EVERS

We zochten naar een manier om de keuken en eettafelgedeelte in ons huis beter in te richten. Uiteindelijke kozen we voor uitbouw en kwamen we bij Serbo uit. De extra ruimte is prachtig en we kunnen weer alle kanten op. 

Hele goede suggestie

BY LIEKE VAN DINTHER

De woonveranda was een hele goede suggestie van Serbo. We wilden uitbouwen maar twijfelden tussen een veranda of een overkapping. Nu hebben we een extra stuk huis dat we lekker open kunnen zetten. Perfect voor ons!

het voelt alsof ze bij elkaar horen

by john gisberts

Met de nieuwe binnendeur hebben we twee aparte ruimtes beneden, maar voelt het toch alsof ze bij elkaar horen. Prettig als je even wilt afzonderen of een dele van je huis een andere functie wilt geven. Goeie oplossing. 

Meer licht

BY ERIC VUGTS

We zochten een strakke manier om meer licht in een gedeelte van ons huis te krijgen. Onze nieuwe deur is strak, modern en paste perfect bij ons interieur. Hij voelt lekker zwaar en degelijk. Dit was een prima koop!