Stukken meer ruimte

Door Hans Vos

Onze serre sluit perfect aan op ons huis. Niet zomaar een aanbouw, maar eentje die voor ons gevoel ├ęcht klopt. Precies wat we in gedachten hadden. We genieten er dagelijks van en hebben het gevoel alsof we altijd heerlijk buiten zijn.

Wat een licht!

By Chris van uden

Na onze verbouwing ontdekten we dat er in huis veel lichtinval ontbrak. Serbo wist precies de juiste lichtstraat voor ons uit te tekenen en te installeren. Wat een licht hebben we nu! Onze living komt nu pas ├ęcht tot zijn recht. 

Perfecte omlijsting

By ruud de zwart

Ik koos voor Serbo kozijnen vanwege hun duurzame aspect. Met deze weet ik dat ik er jaren mee vooruit kan. Het mooie was ook dat ik precies de kleur kon kiezen die ik zocht, die perfect matchen bij ons huis.  

Wat een eye-opener

By marleen van loon

We hadden thuis een donker trappengat. Omdat het een zijmuur betrof, was er volop ruimte voor een geschikt raamsysteem. Daar komt nu volop licht naar binnen: het lijkt ruimer en maakt ons huis  stukken leefbaarder. Dit was een uitstekende keuze!

Wat een gemak

by annemieke de Jong

We zijn erg blij met onze schuifpui. Nu zetten we op warme dagen de hele schuifdeur open en betrekken we ons terras nog beter bij onze woonruimte. Je loopt zonder nadenken van binnen naar buiten. Een verademing!

Perfecte deur

by karlijn jaspers

Onze nieuwe taatsdeur overtreft onze wens. Een prachtige, strakke en moderne deur. Een schitterende lijst met veel ramen, zodat het lijkt alsof we weer een grote ruimte hebben. Dit hadden we veel eerder moeten doen.