Dit zijn de voordelen van een lichtstraat 
....

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe meer daglicht in huis, hoe beter. Lichtstraten zijn dé manier om meer lichtinval te creëren en ruimtes optisch groter te maken. Mensen kunnen van daglicht eigenlijk nooit genoeg krijgen én hoe intenser het licht, hoe groter de positieve effecten. Ben je op zoek naar een oplossing om meer daglicht te creëren? Dan is je oog waarschijnlijk al meer dan eens gevallen op een lichtstraat. Een lichtstraat is namelijk de oplossing voor alle ruimtes waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval.

DAGLICHT

Wanneer je jouw bestaande woning gaat uitbreiden om bijvoorbeeld die langgekoesterde woonkeuken te realiseren, is het belangrijk om te letten op de hoeveelheid daglicht die in kan vallen. Een donkere woonkeuken maakt namelijk niet gelukkig. Een lichtstraat is een oplossing om de nieuwe woonruimte natuurlijk te verlichten. Hoe meer lichtstraatoppervlak, hoe meer daglicht. Het speciale glas dat wordt gebruikt in onze lichtstraten is niet alleen kristalhelder, maar heeft ook een hoge isolatiewaarde.

MODERN


Daglicht is belangrijk, maar die lichtstraat is natuurlijk ook een hele mooie blikvanger voor je huis. Elke ruimte krijgt iets bijzonders als er een lichtstraat in geplaatst wordt, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Wij leveren verschillende typen zadel- en lessenaarsdaken lichtstraten. Een lessenaarsdak loopt onder een hoek van tien graden af aan één zijde en heeft minimaal twee glazen ruiten. Een zadeldak lichtstraat bestaat uit twee aflopende zijden, beiden onder een hoek van tien graden. Dat betekent dus dat een zadeldak altijd uit een even aantal glazen ruiten bestaat. 

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze lichtstraten? Maak hier een afspraak en kom langs in onze showroom en wij laten jou zien wat de mogelijkheden zijn.